Wie is Leo van Welij?

Leo in derde persoon. Gewoon omdat het kan.

Leo van Welij is de eigenaar van deze site en heeft een passie voor consumenten elektronica. Ooit begonnen met een wegwerpcamera, nu volledig digitaal en bijna zelfs in full-frame. Consumenten elektronica ontwikkelt zich snel, waardoor er altijd wat over te vertellen is en vandaar leovanwelij.nl.

Van Welij

De achternaam van Leo (‘Van Welij’) spreek je uit als ‘Van Wé-lie’. Het is een unieke achternaam die regelmatig verkeerd word geschreven. Het komt daardoor regelmatig voor dat hij ‘Van Welij met een lange ij’ moet zeggen.

De historie van de achternaam van Leo is hoogstwaarschijnlijk een afgeleide van Wely, een plaats in de provincie Gelderland.

Wely is een buurtschap in de Nederlandse gemeente Neder-Betuwe, gelegen in de provincie Gelderland. Het ligt in het oosten van de gemeente tussen Dodewaard en Andelst. – Wikipedia

Ontslag

Leo is ooit een keer als vrijwilliger ontslagen. Waar dit is geweest, dat weten alleen zijn naaste vrienden en familie. Het mysterie word desalniettemin regelmatig als grappige opmerking gebruikt als hij iemand aan het helpen is.

Voor de mensen die héél graag willen weten waar hij is ontslagen; zoek het op in de geschiedenis van Wikipedia. Daar zou ergens een afgewezen Wiki-pagina moeten rondzwerven met meer informatie.

https://leovanwelij.nl/blog/wikipedia-afgewezen/

Leeftijd

De leeftijd van Leo blijft net zo onbekend als de historie van de achternaam ‘Van Welij’. Het vermoeden bestaat dat hij eind twintig is, maar niemand wilt dit bevestigen. Misschien is het ook maar goed dat zijn leeftijd onbekend blijft. Hij post immers regelmatig op girls.leovanwelij.nl en dat is het natuurlijk wel belangrijk dat je niet te oud bent (knipoog).

Wat kan je verwachten

Wil je graag alles weten van Leo van Welij, dan moeten we je teleurstellen. Leo blijft liever verscholen op zijn zolderkamer, maar als je regelmatig langskomt, dan zal je hem ongetwijfeld beter leren kennen.

Social media

Ter afsluiting de social media accounts van Leo: